I didn't recognize you without the handcuffs

Freakin'  tuesdays. Ingen favoritdag, nej. Den är seg, innehåller mycket stress (see the combination?), inkluderar en störd morgon, inträffar så dumt att den varken startar veckan, eller avslutar den. Eller markerar mitten på veckan för den delen heller. För min del är det onsdag som är bra. I mitten och mysig och mycket musik (och äppelkaka med elina nån gång?). Tisdagar är mest bara jobbiga bihang man får dras med.
Kul att bror har hittat hit igen. har saknat honom en bra stund nu. Och Emma, för att inte tala om Emma! -tjena norrlänningen! Folk kommer hem en massa. Hem på olika sätt vill säga.
Och så går de också. Hejdå, hejdå. kom snart och hälsa på. Jag får ha kvar några, iallafall en stund till.


Har i övrigt datakunskap för tillfället. segt med excel n' whatever.

oh won't you light my candle?

There's only us
Theres only this
Forget, regret
Or life is yours to miss
No other road
No other way
No day but today

Alla bara försvinner. (eventuellt?) Jäkla svikare. Jag pratar inte med er. Eller. jo, det är just vad jag gör.Åter igen: datakunskap. Soft. Men lite deppat.  Alla försvinner......tss. då vill inte jag vara kvar heller.De som inte försvinner kommer hem istället *GLADGLADGLAD*
Jag gjorde en konstig sak igår. Jag grät över en film. VA? Har jag gått och blivit blödig? jag är inte sådan. eller? Nej men chillar då.
Det blir elina och jag som trampar hemmåt idag, bra.


Hejdå.

Hejdå vännen, kom snart hem igen.

[Jag funderar över hur jag ska uttrycka mig. Det finns mycket som jag vill, och kanske borde säga till vissa människor. Känner mig dum. Ska tänka vidare på det och göra någonting åt det.]

Ingen Erik här idag, han håller sig på sin sida skärmen *vinkar*
Ingen Roger heller för den delen. Det kommer ta mig en stund att förstå det. Ingen syster, vart sprang hon? Jag vet inte.. Här hade jag velat placera in "inget ont", men kan inte. Vill, men kan inte på många sätt.

Har i övrigt fått en ren "sex-machine". Bara titta på den - den är vit.

end of lesson.


lilla hjärtat

hahahahaha. Hur tjejen till vänster om mig bara somnar på tangentbordet (datakunskap)!
Till höger om mig finns Erik, han kommer att vara min medhjälpare i detta inlägg..errrhh?

(HEEY /ERIK :D) <- det ska vara där.

Hur som helst firas kanelbullens dag idag. Inte en helt fel grej, med tanke på att man kan köpa nybakade STORA bullar i fiket. (DET LUKTAR NYBAKATR ÖVERALLT / ERIK)<- det ska också stå där.
Erik kommer hit och sällskapar lite då och då, som sätter sina spår här. (klarspråk för de svagsinnta som inte ännu fattat Erik-galoppen)
Jag vill bara hem, kort sagt. hem till värme, hem till o-data, hem till o-skolan. Trots mycket sömn inatt är jag trött. Thanks for keeping me company.  (INTE JAG, JAG ÄR PIGG. FAST VAR LITE TRÖTT IMORSE /ERIK)......(JAG ÄR HELIG! /ERIK)<-glad erik, bra grabb det där.

 -  mohaha, jag är elak. hela klassen sjunger på den så kallade låten nu tack vare mig. ja tacka jennifer!
snart, snart kommer jag härifrån. snart! längtar. Och jag vill fortfarande slåss litegrand. Men bara lite. Det är framsteg. (JAG O JENKAXEN SKA "ÄGGA" PÅ KONSERTEN /ERIK)<- flickan från det blå

Ska ringa dig sedan, när jag kommer hem. *Saknar*

varm

Det finns inte ord, för hur bra det här känns.
jag....somnar......snart...! på tangentbordet, or something.
No sleep, no sleep but Im fine. Erik har lovat att bjuda mig på en kaffe sen (tack).
Ska jag tro på mina kära vänner här, så ser jag åtminstone inte trött ut, vilket var ganska positivt. eller?
Jag vill i  stort sett bara hem.  Hem till söt som jag hoppas sover. jättemycket tack.
(pulsen har inte lugnat ner sig ännu)It hurts! Försöker bortse så gott det går, kan egentligen inte må bättre, men far min har stulit alvedonen, och ja, det känns inte helt kul det heller. gaah, those arms. *skälver*<- utav någon konstig anledning.
Har egentligen bara lust att svära och slå någonting, men sen... så kommer jag på bättre tankar, så att säga. Bra. Ta det onda med dig när du går, vilken lättnad det skulle vara.

3 sekunder senare -> *vill slåss*

end of lesson.

helg

just... olive-juice, okey?

RSS 2.0