Godnatt

   Jag är trött efter dagen som gått; den har varit lång och bra.
Det borde vara "sista-dagen-före-påsklovet"-stämning i skolan fler dagar. Och vi borde få nytt schema varje vecka så att Lars Teng inte hänger med på noterna. Och det borde springa runt kycklingar och skrika hej-vilt som man ska försöka fånga. Och folk borde bjuda på kakor oftare. Det här var nog den första långa dagen i skolan som jag faktiskt har tyckt om. Ett minus är att jag glömde mina nyklar hemma i morses, så jag fick bo i Bidéns skåp. Men det gjorde ingenting, Bidén är ju mysig. (klart att han är!)
   Jag fick inte säga hejdå till Elias *sad*. Klart att vi kommer att sakna dig Loppan!

   Hann nätt och jämt komma innanför dörren innan pappa hade full schå att komma ut till Vartofta. I tell you people - jag har bytt däck. Det är långt mer än vad mor min någonsin varit i närheten till. Fick väl lite instruktioner och halv-hjälp, men gudars, det gick ju. Vi strök runt lite här och var i samhället när vi avklarat jobbet, kollade på vårt gamla hus. I like it.
Sedan körde jag en nöt-väg mellan Varofta och Kättilstorp tur och retur innan vi kom in till stan och hem. Slog mig ner, såg sista biten av Lets dance och åt ungspannkaka. Kom på hur trött jag var och satte mig här (hrm?).

Nu går jag och lägger mig, för nu är Lets Dance-finalen avgjord och mamma sänker tv:n så att man får lite ro till att sova. Snart kommer Roger hem. Snart. ja!

Idag ->Våren och Bidén.

Går-dagen innehöll mest att jag tog mig till Skövde, till Hud, som jag har köat för i snart ett år. Kändes bra (de klippte i min arm, det var coolt). Kom hem, satt i solen med mamma och Cina, drack kaffe. Senare klappade jag ihop mitt under Felicity (dåååååååålig serie) och fick migrän. Kändes minde bra. Ringde Roger, fick underhållning där jag låg med isbitar på magen under en filt och hade döds-ångest. Sen kom Carin, allt kändes lite bättre. Vi släpade med oss min lilla motsträviga bror ut en sväng, Emelie följde också med oss. Senare gick vi hem till mig och rostade mackor,. Mysig-tisdagen.

Nu vill jag prata med Roger, jag saknar hans röst.

Han kommer hem snart...JA!


Usch för Lars Teng och fågelskådning. Och ekonomi. Och teorikurser. Och migrän. Och smuttsiga händer. Och ryggen. Och nej. Nu ringer jag Roger.


Idag: Sweet escape

Alltså, JAG vet inte, men jag hade skoj igår.

Har varit borta i Jönköping på IKEA och stökat hela dagen. Jag hittade massor med bra saker. Får väl se hur det blir sen när de kommer. Förhoppningsvis bra iallafall. Jag köpte en ledsen sköldpadda, en konstig uggla och en estet-fisk (som jag ska hänga på Bines vägg) också, mest på impuls.
Det kändes som en söndag idag, så vet-i-tusan hur det kommer att kännas imorgon. Segt?

Den här veckan blir soft / inte alls. En massa prov som suger, men INGEN franska. Hejsan hoppsan vad optimistisk man blir när man tänker på det. Får se hur det går på tisdag också. Den är lite lurig.

I've got a geeky boyfriend *lycklig*

Jag varnar: kommer inte att vara särskilt lätt att få tag på den här veckan, åtminstone inte här över. Vill man mig något får man snällt ringa (alternativt hälsa på).

Nu är det sängen (..inte samma som Rogers *sad*).

Elias och jag är finurliga.
kujhfrre

älskade ängel

nbinigJa, kvällen har varit helt okej. Jag är trött nu, som tusan, och fryser. Jag sitter inlindad i en filt och orkar inte gå och lägga mig. Min plan* fungerade exakt som jag ville.

*Jag har inte tvingat någon till någonting.


Bild 1: Nanna tappar precis en "kanna" vatten över sig
Bild 2: Nanna reagerar en stund efteråt. Vi tackar Lisa för hennes fina sång och underhållning.
dfghujk??lkjuyfdcfvbk,


Jag saknar Roger. Damn it! jättemycket.

Röda läppar

ssssgfddgfdd

Déjà vu och kolibries

   Idag har vi röjt, städat och skrubbat - det börjar likna något här omkring.
Och nej, jag har inte flyttat hemifrån och mina föräldrar har inte pensionerats, utan detta är nog bara ett smärre mirakel som inträffat skulle jag tro. Jag hade väl fel då, men fanemej nästan rätt. (tackar min granne)
   Elina kom hit senare och vi åkte ut till henne och sedan gick vi in till staden för en Mingus-kaffe. Satt väl där och pratade bort tid i några timmar om bra saker (och om dåliga).
   Det kommer folk hit på fredag, jag längtar, det kan bli jättemysigt. Sen får vi väl se hur det blir med myset, med tanke på Falköpings speciella människor. Jag måste styra i det här en gång till vid närmare eftertanke.

   Vi baggar för tillfället på Baggen som åker till Grekland olägligt. Det hade varit sjukt roligt annars. men men..Han gjorde något positivt idag iallafall.

blogg = hatkärlek

Antingen skriver jag ett inlägg om hur mycket det snöar mitt i Mars och hur kallt det är, eller så skriver jag ett inlägg som inte har någonting med någonting alls att göra. Alternativ 2 låter som musik i mina öron. (visserligen kommer jag säkert att lyckas nämna hur kallt det är och hur mycket det snöar ändå)

Jag köpte en hylla igår, den är grå. Jag har fortfarande inte kommit på hur jag ska organisera mina grejer från 3 hyllor till 8, men det löser sig nog med det sedan.

Jag gick ut förut och tog lite kort hipp-som-happ. När jag äntligen hittade något vettigt att ödsla min lediga tid på, så dog kamera-jäveln. Okej, det var kanske inte dens eget fel, snarare batteriernas. Å andra sidan var det kanske lika bra, för när jag var ca 50 meter ifrån dörren började det att cirkulera små blöta snöflingor runt omkring mig. Knappt 2 minuter senare när jag stod i köksfönstret och tittade ut, brakade helvetet lös i form av en snö-storm. Den har dragit förbi nu visserligen, men lämnat ett tunt, tunt lager av snö på alla bilar och tak. Hrm... Jag ska gå bort om någon timme igen och fota mera, då ska det nog finnas okej med ström i batterierna (och förhoppningsvis ingen snö på marken).

Nu är jag då alltså rastlös igen, sysselsätter mig med att måla naglarna och är hungrig.
Är irriterad på att jag tycker att folk som skriver klago-bloggar eller liknande gör något bra. Vänder man och vrider på det en stund så kommer man fram till en massa negativa saker att säga om just de personerna och deras protester mot samhället.
Då har man helt plötsligt vänt på hela situationen och börjat klaga på dem som klagar.
Så om man nu, som jag, tycker att klagomål mot samhället inte hör hemma på internet-bloggar så får man snällt låta bli att vrida och vända på hurvida de människorna gör någonting bra eller inte, för att själv undvika att klaga på någonting. Damn it, jag helt enkelt måste tycka om dem för att rädda mig själv från att ha en dubbelmoral.

En possitiv grej som denna one-way-diskussionen medförde var att jag har hittat mig något som jag näst intill har letat efter: en hat-kärlek

Hitta din hat-kärlek, It's fun!


"Stiglish-drömmar"?

Alltså, Kevlarsjäl idag igen. Och jag har verkligen underskattat den låten tidigare.
Vaknade av konstiga morgon-drömmar som handlade om knepiga grejer. Vad gjorde min gamla fotbolls-tränare med där egentligen? Min gamla fotbollslärare, Elina, lite Ida, och en massa konstiga männikor. Och en massamassa snö på mösseberg. Jag Vaknade, gick upp, hann vara vaken i ca 1 och en halv minut innan min bror kläckte bra-kommentaren:

pappa: Nej, det här går ju inte....
jesper: Jo då, jag åt en kycklingvinge nyss.


Nu är det frukost; mannagrynsgröt
My dimples of Venus under your hand. A quite good combination if you ask me.


Kevlarsjäl

Nu är det helg. SOM jag har längtat. Den här veckan har varit katten så stressig.
Min hand har ballat ur totalt. Det krampar i fingrarna och grejer, jag avskyr det. Det klickar nästan desperat i dem vid det här laget. Jag börjar bli desperat.

Lyssnar på Bines band (Kent), har kommit på att jag underskattade "kevlarsjäl" och väntar på att Elina ska dyka upp. Om hon ska göra det menar jag. Hon kanske går direkt till Emelie, det vet jag inte än. (Elina och Emelie *hjärta*)
-De är de dyrbaraste smycken vi har.
 
Ska försöka sova i helgen, det har inte gått alls denna veckan. Mest bara varit trött och konstig. Uppjagad? oh-ja. Vill börja läsa en bok också, men får väl se hur det blir med det. Är mest bara slö.

Jag är 1 dag närmare "sen".

Jag tror på dig

Du kan få mig att göra vad som helst

För det har någon skrivit ner

Inga tecken för varken upp eller ner

Men jag tror på dig
Första spelningen gick av stapeln igår för Vinklad. cp-basen.....men tack alla som kom dit!
Lilla Elias, Loppan, kom dit också. Vår söta lilla ängel (och groupie). naaw.Jag vill vara där Roger är, jag vill vara trött och dåsig med honom. Jag är trött och dåsig, men jag är hemma. Det är inte samma sak.släpp fångarne loss det är vår.


MelankolikerN

Hahaha, jag har hittat Scones igen,och han är jätte-rolig. Snälla skriv en bok Scones, livet skulle bli så mycket lättare då! Han är lika retard som jag *wooooh!*

Måla Säger:

Sjöen vad mycket sjuka ord du skriver hela tiden.

Sorry. Är hyperaktiv (hyper-attraktiv annars Bine?). wiiiiiiiie.
Blev jättesugen på att kolla lite Foamy nu! Tror inte att det skulle lugna ner mig det minsta, men vi kör på, fullt ös medvetslös för katten!


Roger, vart är du?

--------------------------------------

uppdaterar 15 timmar senare

Jag tänker inte ha två hyperaktiva inlägg direkt efter varandra, så jag slår ihop dem.
Jag dricker kaffe och lyssnar på Justin för stunden. Har haft bad, blev lite livräddad av Bine. Är egentligen bara hemma och varvar ner innan jag chillar bort till 8:an. Längtar, det ska bli kul.

Hemskt mycket o-Roger just nu. Det är inte bra *sad*

Jag återkommer.


Och så kom våren.

Blev irriterad nyss, fick avreagera mig på Bine, han är lugn. Om jag ber någon, lugnt och sansat, gå ut ur rummet innan jag får ett utbrott på den personen så ser jag helst att den gör det. Utan att klaga. Synd att vissa människor inte förstår det bara.Jag har ont, igen.


mitt-i-natten-skrivning

Jag gick till Linda förut, de från den "gamla" kresten skulle dit. Ja, det var väl fler också, det är klart. Vi lekte lite, och hade jättetrevligt, men sedan så meddelade Linda att hon ville gå därifrån, och vi andra fick snällt följa efter.
   Vi hamnade hos någon kille som hade sockar i sitt badrums-skåp (ursäkta oss, vi vet att det är oartigt att kika i folks badrumsskåp, men jag och Sara var tvugna). Varför har man sockar där? Det var inte 1 par, det var säkert 10 par! Vi blev hur som helst uttråkade efter ca 5 minuter där, och all poker gjorde mig och Jenny helt jätte-hungriga. Eller om det var någonting annat kanske..men. Vi gick till Mc Donalds, jag, hon och Karin, som också bestämde sig för att haka på.
   Sara kom i efterhand på att också hon ville till Mc Donalds, men detta var långt efter att vi hade kommit dit. Men det gick bra ändå, för Sara sprang (varför?) dit, där vi satt och väntade på henne. Vi käkade en glass och dansade till gammal musik där, innan vi gick hem till mig...Vi hittade en trasig gammal cykel på vägen som Sara blev kär i men som varken hade bromsar eller gick att svänga på. Men hon släpade med sig den hem till mig, sa att hon nog skulle kunna få användning för den på något sätt. Sålänge hon inte dumpade den på min garageuppfart var det okej för min del.
   Vi sa hejdå till Karin innan vi gick in, hon skulle visst upp tidigt imorgon. Men sedan drack Sara och Jenny och jag te och pratade om ingenting i flera timmar. Sara kom även på att hon skulle sticka medans vi pratade. Sara är inget vidare på att sticka, kunde vi konstatera innan de gick härifrån (nyss). Men hon kommer tillbaka någon gång i veckan och stickar vidare sa hon. (gillar't)Vill mest bara vara med Roger. Hela tiden.


wait a minute

Hade en fruktansvärd huvudvärk förut, det var inte alls kul. Sen kom Lajnizen och lagade mat. Vi lyssnade på musik, åt glass och snackade skit en bra stund. Ska gå och lägga mig strax, är trött. Min ursprungliga planering för ikväll var att gå och lägga mig tidigt. Men jag är nog hellre med E en stund och lägger mig senare istället. Mysigt.

Och nu hade jag velat krypa ner hos Roger, *saknar*..Han kommer sen. (såsmåningom)

Har ont i nacken och vill att det ska gå bort. Vill sova, men det är jobbigt att släcka lampor och kravla sig ur kläderna för att sedan bråka med täcket och kuddarna. Eller. Det är nog inte så jobbigt egentligen, men därifrån jag sitter ser det så ut.

Spelningen snart då. På onsdag. PÅ ONSDAG människor -> Vinklad. Missa oss inte!


Nu ger jag katten i det här. (eerh på tal om ingenting, "katten" och "spindel-giraffen", det var inte igår *skratt*)

I've got things to deal with

Just nu vill jag bara ha imorgon, men inte för samma  anledningar som tidigare nämnts. Jag vill mest motbevisa och förklara för henne. Jag har nästan dåligt samvete, funderar på vad jag gjort för att hon skulle tycka så. Hoppas att jag har mod nog att ta tag i saken. Jag tror jag gör det även fast jag inte vågar. Jag gillar inte när folk fått fel uppfattning om mig. Det måste rättas till. ..eeerh.. Nåja, åtminstone i det här fallet.


Elina! <3


jag saknar dig.

Jag fick dissen av Elias förut: "Du är ju som min gamla flickvän"
Hrm. Sen om jag skulle ta det bra eller dåligt var frågan.. Lilla Elias, vi tycker om dig ändå, även fast vi är sega *smile*. (Du tycker om oss också, även fast du inte erkänner det)

Är trött efter dagens prövningar. ja, inte för att jag tycker att det har varit en särskilt hård dag eller så, men jag är trött likt förbannat. Har ont i huvudet och ryggen, men ska snart gå och sova en stund tror jag. Kanske att jag går till Emelie och hämtar en film först, och sover till den istället (det lutar åt ett "nej").
  
Hittade mitt gamla skiss-block igår, från 05. Jag fick nästan ångest när jag insåg hur lite jag har målat efter det. Skärpning Jennifer! Jag kan ju inte ha en massa blanka papper liggnades så där bara.


jag saknar dig.

Lördags-mys och släkt.

Har varit mycket tjat om födelsemärken och hurvida de ska operaras bort eller inte idag. Blev glad (och lite lycklig) att det finns något slags band kvar mellan mig och Maria, hur många år sedan det än var vi träffades. Inget födelsemärke som ska operaras bort här inte.
   Min faster dundrade in i vårat kök förut idag. Jag har nog inte sett henne på 4 år nu, så jag fick shocken. Var väldigt kul att träffa henne, men blev lite besviken att inte kusinerna var med, har inte sett dem på länge.. De borde ha växt mycket nu. Gabriel kom också, samtidigt som dem. Vi ska snart gå hem till honom och mysa med film och godis. Bine kommer också :). wiie. Mysig lördag. (det känns som en söndag).

Mareld

   Ännu en skön fredag-kväll i slöhetens tecken. Har ätit mysigt med mor och far och lillebror samt klinkat lite på gitarren (det var inte igår!). Fick mina skivor förut också, blev jätte-glad. Mindre glad blev jag över postens misshandel av paketet som repade min Mando Diao-skiva. *fy posten, FY!*
   Lyssnar på Mustasch, tänker tillbaka litegrand när jag hör det här. Påminner mig om en massa trevliga saker. Är på gott humör och tänker titta på Little Voice om en stund, den har jag velat se i flera veckor nu - trots den simpla och ibland dåliga handlingen. Det är någonting mysigt över den bara.

   Konstaterar att jag för tillfället går runt och längtar, ungefär som på samma sätt jag brukar längta till sommaren. Jag går runt och vill att imorgon ska komma fortare än vanligt, och vill bara få dagarna avklarade så fort som möjligt. En dag till, och en dag till, en dag till. Jag vill att tiden ska gå fort, jag vill ha hem Roger. Jag har tålamod att vänta, han kommer hem sen.
   Sen längtar jag till sommaren, som tidigare nämnt. Jag vill vill ha sommar-garderoben framme och slippa dun-jackor för en stund. Jag vill ha Roger hemma för en stund.
--------------------------------------------------------------------
Elias coachar Bine:
Bine: Men Jenka vad vill du jag ska göra?
Elias: Do it in the kitchen!

aaw. Bine och Lias *hjärta*
--------------------------------------------------------------------

Nu kör jag igång filmen, så får vi se om jag kan hålla mig vaken :)


det är natt..

Jag borde plugga, men jag gör det inte.
Jag borde både lyssna på och ignorera mig själv. Samtidigt. Jag har inte ont denna gången, det är någonting annat. Panik.

Varm. Biter på något, vill att det ska försvinna.
Jag är varm. (inte på det bra sättet.) Det här går inte. jag brister.
Och det snurrar. Och jag försöker andas, lugnt. andas lugnt. ANDAS LUGNT!

Det tog väldigt lång tid innan det här hände. längre tid än vad jag hade trott.
Jag visste om att det skulle hända, någon gång. Har jag tur händer det aldrig igen.

Jag vill bara vara där han är, nu. Jag vill bara vara där han är.

Skakar fortfarande.

sen.

Gillar inte mina fasoner, inte ens det minsta.
Hjärtat slår åtminstånde i normal takt nu.

Måla säger:Men du skadar dig inte och är inte gravid.

Måla säger:Jag är lugn.

Jennifer säger:haha, aaaw, så du bryr dig om mig

Måla säger:Shit, där kom du på mig.


RSS 2.0