kamratjo-tobbe flyttar in

Igår vart det lite inflyttningsfest hos killen som är huvudpersonen i dagens rubrik. Det fanns väl i stort sett inte en jävel där som jag kände, men man har ju inte roligare än man gör sig, right? Träffade trevligt folk, må du tro, och jag hade grymt trevligt. Ballerinakex, te-koppar, en gitarr utan a-sträng och gott sällskap är inte fel ibland.

I got something for you, från gårdagen faktiskt: Travolta. Lyssna, det  låter mysigt.

Har blivit brunett, igen, då. Det känns rätt bra, om jag får säga det själv. (jag får inte säga det själv, jag vet det. Vänta tills imorgon bara, vilka klagomål jag kommer att få). Det är fan söndag, och jag tänker ringa juhänna om några timmar och väcka henne för att höra hur dåligt hon mår *skrattar elakt för att jag själv mår superbra*


-senare-

Jag har mina åsikter om moral, men ibland slår de tillbaka mot mig på ett otrevligt sätt. Jag är sen så bång-styrig att jag vägrar att ge vika ändå, och det slutar med att jag blir irriterad. Som nu. Felet är, att jag sitter och är irriterad över fel sak. Moral-helvete.


-ännu senare-

Jag satt med en gammal Aftonbladet förut, i jakt på något vettigt att läsa om - ett mord eller något kanske, jag vet inte riktigt. Jag spånade igenom kultursidorna lite halv-hjärtat, men hade inte riktigt lust att läsa om skuggteater för barn  med deprimerande inslag. Jag krånglade mig i genom sidor om mord och misshandel, och kom på att jag egentligen inte var intresserad av vad som stod.

Vad jag tillslut fastnade vid, var "Generation C" - ett slags rosa-lila tema som Aftonbladet har dragit igång. I eftermiddag har jag alltså grävt fram och läst gamla Aftonbladet (okej, de är kanke från förra veckan), och jag kan säga som såhär: Det här är någonting jag tänker komma tillbaka till här. När vettifan.

Nu blev det ett sju-herrans långt inlägg från min sida. Det var inte tanken.

Jag gör comeback

Slow down, please, slow down *sjunger med till those dancing days*

Gårdagen var kass. Jag vaknade och var på gott humör. jag hann vara uppe i ca 30 sekunder innan jag var tvungen att gå och lägga mig igen. Jävla migränhelvete. Skakningar / kräkreflexer / konstant illamående / huvudvärk. Jag låg i min säng i mitt nedsläckta rum och sov tills nångång runt nio-snåret (på kvällen givetvis), då jag tog mig upp på skakiga ben och såg på Heroes. Sen gick jag och lade mig igen, och vaknade klockan halv nio i morses, pigg, men med svaga ben.

Efter en kopp nyponsoppa och två och en halv timme Moulin rough begav jag mig ut i köket. Här har jag spenderat min dag, typ. Jag har bakat, tro det eller ej. Och gjort kräm och grejer.

 Ska ta mitt bräckliga utseende samman och bege mig upp till fredrikbergsskolans aula, för att se Lx, om en timme. Det är ju iallafall fredag. Hejhopp!

oh, vänta:
"hur upplever jag mitt eget hälsoläge?"
hahahahahahahahahahahaha
*host*..hrm. Nej.

We don't celebrate sundays anymore

Jag är beroende av typ 3 grejer:
Nyponsoppa
knäckebröd
physalis

Jag kan förmodligen lägga till en hel del grejer i den listan, men det får räcka med de 3 så länge.
Jag har blivit sjuk, och har hunnit nysa säkert 15 gånger hittills idag. Det är den där jävla orienteringens fel. Ska jag stämma skolan? Jag hinner inte ens vara sjuk denna veckan. Fast.. när hinner man det, egentligen?

Jag är inte på humör till att skriva kulturarbetet just idag, seg och jävlig. Likt förbannat måste det göras idag, inga ursäkter nu. Nej. jag skriver arbetet, och sen trallar jag över till Juhännas place och dricker nyponsoppa. Det blir underbart, superbialt. Sitter och njuter av Damien Rice och käkar naturgodis nu(ännu en grej att lägga till på min lista skulle jag tro). Jag skulle kunna somna.

Igår fick jag en ny bekantskap, helt av en slump. Sånt är så skoj, på riktigt.


Jag vet att du ifrågasätter. Klart att jag kan leva med det (stupid question).


Det här är inte kultur.

   På min hand står det med darrig handstil: "Fra: Tors 70-71. skriv. FAN. OVÄRT! glosor."  Det är ungefär så jag känner för franskan at the moment. Det är rätt kass. Jag ska egentligen skriva på mitt kultur-arbete, men jag tror att jag gör det lite i helgen istället. Kultur är KUL, faktiskt. Hata franska. Det är rätt skönt att bara sitta ändå, så jag tror att jag ägnar min håltimma åt det denna torsdag.  
   Sitter med Blindside i hörlurarna och tuggar på ett äckligt tuggummi. Eller det var ju inte äckligt för en halvtimme sen då. Jag känner att hungern sakta kommer över mig ju mer jag tuggar. Dumt. Men det blir ju tråkigt om jag spottar ut det? Just det. Blindside-låten igen.

*sitter och tänker en stund*

Jag pratade i telefon igår kväll. Det var.... grymt bra.
Tack roger, verkligen. Tack för att jag får vara sånn. Ja du vet.
kungkassler

Bunän-skal

"jo, det var så att när jag pratade med din kyckling och hans kompis mango.."

jävla stjärna. Nu är det Blindside.

Vi var glada. Nu är jag trött.

Glada på en Lördag.

Bine
var glad och lurvig - Det är mest bara ett faktum.
Tapper var glad och moderat - Fel ställe, fel tidpunkt, kompis
David var glad,sjuk och dans-sugen - det är fortfarande ett mysterium varför. Jag fick mig en sväng-om i bugg, och han var "inte mottaglig för mobbing", som han själv uttryckte det.
Albin var glad och släppte loss - ALLA måste dansa någongång.
Krille var glad och häftig - som han brukar vara nu för tiden.
Dauko var glad och speedad av lycka - Hon hade nog energi åt ett helt kompani den kvällen.
Juhänna var glad och speedad av koffein - Hon for runt lite som ett torrt skinn och åt kakor.
Drawbacks var glada och trötta - de skulle visst hem och sova direkt efter spelningen.
Jag var glad och trött - jag däckade på eldorado efter att ha suttit och svamlat o-sammanhängande i någon timme.


Det var en så förbannat rolig kväll, verkligen. Till alla de som inte var där finns det bara en sak att säga: SUCKERS, ni missade bra grejer!

Updating.

Jag sitter käpprak i ryggen och stirrar in i skärmen. Jag är näst intill helt passiv, och har inga planer på att ändra på saken. Jag vill gå och lägga mig, som vanligt. Det har blivit mer och mer så, det senaste. Nu tycker bine att jag är skrämmande lik hans moder, som tycker att det skönaste på hela dagen är att gå och lägga sig. Hon har en poäng. Liksom bara få dagen överstökad, så att jag kan få sova.
När man sover känner man ingenting. När man sover behöver man inte tänka. När jag sover känner jag ingenting.

Förlåt, men jag är så jävla less på det här med fysisk smärta. Jag vill inte känna någonting. Alls. Det har utvecklats till ett sjukt beteende, en störd livsstil. Jag vill inte ha det så längre. Jag vet inte vad som är bra för mig, om jag ska vara ärlig. Men jag behöver någon som är glad. Något?
Jag läste saker som gjorde mig glad förut. Det var något.

Det där med riktig, pure, livsglädje kommer. Senare i veckan kanske? Händer det något bra, någon?
I lördags var sjukt bra. Jag blir så arg när jag inte är som jag har varit, bara. Jag gillar inte hur saker och ting har utvecklats på senaste tiden.

Jag är inte deprimerad. Bara trött, okej? Trött.


Freaking mr brightside!

Jo. jäkla Bine, det är hans fel att jag inte kan släppa just den killers-låten.

   Anyhow, intressant dag har jag haft idag iallafall. Den började med en regnig cykeltur och en kladdig bildlektion, och slutade ungefär likadant. Ja. kortfattat då. Jag hann med en bussresa, ett 45-årskalas, en långpromenad, ett pannkaksbygge, 3 koppar te, en kladdkaka och en Juhänna också.

   Har suttit de senaste 3 timmarna och målat i Juhännas säng. Med oljefärger. Ah-huh, I hear you, man borde inte ha oljefärger i sängen, men det är fan inte jag som bestämmer här. Nu har jag fått ett fint porträtt av mig iallafall (och det ser ut som en Malmgren nu).

Jag fick en massa mickar och jox förut, samt en pianolektion. Det var mysigt. Men Stand by me är helt söndertjatad nu.
Jag fick Ingenting förut. Den var en besvikelse, faktiskt. Och jag var ändå rätt positivt inställd innan. Naiv som jag är, tänker jag fortsätta att hoppas litegrand på albumet ändå. Positivt tänkande.
Något som inte är så positivt är väl att vi ska ha något störd friluftsdag på tisdag. Gah. Alltså.. jag hör bara en sak: kyla!
Något som ligger lite mitt-i-mellan positivt och negativt är väl det faktum att vi har spelning imorgon. Jätteskoj att vi ska spela - men jag börjar tänka lite som Bine; tänk om inte allt stämmer? Nej. Positivt tänkande här också.

Sosiba? Net Spatsiba!

ajajaaKamratjo! -Hannaah!
Jag och Juhänna hade en
trevlig kväll igår.

Sitter vid en dator med
mellanslag.Det är ju positivt.
Ska skriva lite strax. Tråkigt.

Vaknade med en 80tals-lugg.
Mest det. Jag har inte fått bort
den än.

Ropar:
Missa oss inte på Lördag,
allihopa! Vinklad på lilla teatern,
kl 20.00, 50 spänn!

- En liten cool ny enhet

"Det är en katt!"
Jesper är mysig, det var en stund sen jag träffade honom nu.

Idag har jag varit hemma hela dagen, sovit bort den. Jag borde ha ångest över källkritiks-inlämningen som är tills imorgon. Men det är lugnt. Fick låna en dator som var mottaglig för mitt internet för en stund sen, det var bra. Visserligen fungerar mellanslagstangenten inte riktigt som den ska, men det är iallafall internet.

Yester me, yester you

ajaaa


Du är min hjälte för du vågar vara rak
Du är min hjälte för du är precis
så svag som jag
åh hjälp mig, jag behöver dig igen


Freaking håltimma all by myself, resten är
på lektion. Pratade med Gäbbish förut,
det var lite lättande.


Brrrr. Kyla.


kassler
Det är fruktansvärt kallt ute,
kan jag upplysa någon om.
Jag har gett mig fan på att jag
ska använda min handled
normalt, även fast det tar emot.
Jag är lite öm i den nu, visst,
men det är nog bättre än att
inte använda den alls. Kanske.

Jag vet då fan inte.

Fick en liten karneval 2007-flash back
när jag såg den här bilden (t h),
och kom på att jag faktiskt inte ännu
lagt ut en bild på vår utklädnad.
Vi var Kassler jag (t v) och Sofie (t h),
för de som inte ser detta.
Sorry to say it men tyvärr har
Kassler 2 flytt landet för de närmaste
10 månaderna under gårdagen.
Cypern var det visst. Men det är klart,
hon kommer väl hem sen.

RSS 2.0