Lördag.

   Galen vecka (på gott och ont) som börjar gå mot sitt slut. Igår var bra på alla sätt och vis och jag är glad att jag övertalade Qurill att följa med till Skara. Jag var glad och bekymmersfri, jag dansade och jag skrattade och jag var bara med bra människor (om än otippade) som gjorde kvällen ännu bättre.
   Vi upptäckte Kungers som inte var dåliga på något sätt och jag mosh-pittade mig framför scenen när Calis spelade. Jag skrek mig hes på Sugarplum, och jag dansade sönder min nacke på Ammotrack tillsammans med Simon. När Soundtrack of our lives spelade var jag trött och hade qurill att stötta mig mot/dansa med. Alla knallade vi sedan strategiskt bort till stationen och garanterade därmed en plats på bussen till Skövde. Kom hem när det börjat ljusna och var glad och trött. Dauko och jag åt natt-smörgåsar innan vi gick och lade oss.

   Håller på att övertala Simon att följa med ut till vildmarken ikväll, för en schlagerafton hos Dauko. Tinnerts påhitt, även fast hon nu inte vet om hon ska följa med. Jag är så på, för alla människor är SÅ bra just nu.

Fast.. har inte pratat med Roger på en bra stund.


Toi et moi c'est comme tu sais,
comment mon coeur a succombe


---
Kul. Där försvann mitt goda humör. Nu är jag bara förbannad.

+ moms

Jag var påväg att skriva bra saker häromkring, men jag ångrade mig. Jag har ingen anledning, mitt humör är snarare påväg åt andra hållet. Jag vet inte om jag är arg eller ledsen, eller kanske allt på en gång. Jag är arg för att jag ska behöva vara ledsen, när det inte måste vara så.
Tu sense comme un gateau, vraiment.

Fräs.

Uh, jag bricanyl-skakar och kan inte andas ordentligt. Eller skriva ordentligt heller för den delen. Jag får slänga ihop en spontan sista-grej till en uppsats nu ikväll, samtidigt som jag måste plugga på ett franskaprov. Jag skakar och hostar så att jag får huvudvärk.

Sen undrar jag.. Vad har hänt? Lite överallt. Någon som har tid, bryt isen och tystnaden, prata med mig. Vem som helst. Jag vill inte vara omgiven av tung luft som bär på fel saker.

Du har så mycket att ge.

Har spenderat 3 timmar i studion med Zandra, känner mig nöjd. Kom hem och upptäckte till min förvåning att det redan var kväll - tiden bara flyger förbi. Jag läste en bra lapp förut, som gjorde mig glad. Heja bra lappar.

Jag saknar saker just nu. Roger, visst, men andra saker också. Saker som inte går att ta på, och människorna som skapade dem. Vissa finns framför näsan på mig och andra var längesedan. Mest de sakerna som finns framför näsan som intresserar mig just nu. Vad har hänt med dem?

Mamma steker pannkakor nu, jag hinner jogga en stund innan det är mat. Off we go.


Minor Swing

Life is a one-way street, and if you could paint it
I'd draw myself going in the right direction

Efter min power-frukost (ny träningsform) i morses kände jag mig faktiskt helt okej pigg trots nattens bravader och prövningar. Tisdagens planer gick i stöpet konstaterade jag förut, men känner att det är lika bra. En ledig kväll känns välbehövligt någongång under denna veckan för min del...

Man must dance senare idag, en annan knut i magen som jag lär behöva ta itu med. Ångest. Lite. Dauko har körkortsångest, något som jag, liten och o-myndig, slipper på en stund, till min lättnad.

Minor swing och geografi, here I come.


Grattis Dauko!

Det står "betald" på min underarm som en följd av gårdagen. Vi var på 1000-volt och såg Hell n Diesel och jag kände mig tillbaka i 2006. Det var verkligen längesen jag såg dem. Jösses. Kände mig lite vilsen och pratade gammalt med Jesper på vägen hem. Han fick mig att skratta in a Jesper-way, som alltid.

Solen skiner fantastiskt mycket den här veckan, och jag har hört att det ska bli varmare. Hurra för varmare! Hurra för nya idéer som kommer med solen. Jag ska sy, snart. Jag hoppas på i helgen, men jag misstänker att jag har annat som går före då, med tanke på hur mycket jag har bort-prioriterat den här veckan med vädret som ursäkt.

Grann-töserna spelade "upp och hoppa" när de hoppade studsmatta i solen, och jag och pappa bakade en rabarberpaj. Jag gick ut och sprang en stund, och tog en dusch. Vi gick ut i trädgården för en sen eftermiddagsfika och jag tog kort på vår låne-kanin (fasters). Hoppade studsmatta en kort sväng innan jag gick upp för att vänta på att mamma ska komma hem från vårruset i Värnersborg. Jag vill att hon ska godkänna en lapp för musikprofilen på skolan. Får jag som jag vill så kan nästa år bli häftigt.


Grattis Dauko som fyller 18 idag! Bäst var hennes skrattanfall när hon öppnade min present.

Karlssons kalasklister.

Okej. Det slog mig just att den här veckan kommer att suga SÅ hårt för min del. Och vad gör jag åt det då? Ingenting. Det suger ju ännu mer. AArrgg. Jag kommer ju att få ta en massa konsekvenser senare, det tror jag.

Jag sitter här och skriver nonsens istället för att gör något vettigt. Ett minus till mig! Fick för mig att jag ville höra Rogers röst i telefonen när jag insåg att - ja just det. Jag vaknade bredvid honom imorses, hud-mot-hud, varm och jävlig. Men ändå. Min.

*Ryser och grejar*

Jag ska inte klaga på brist på pojkvän - jag har precis spenderat de senaste (typ) sju dagarna tillsammans med sistnämnde. Det är inte tillräckligt, det är aldrig tillräckligt. Ge mig SEN, någon. Mitt guldfisk-minne gör inte det hela bättre. Och min kassa tidsuppfattning. Och min dåliga koncentrationsförmåga.

Det sega klister med lång tork-tid som jag på senare tid verkar ha satt mig i är verkligen inte kul. Det kan bero på någon av de tre ovanstående anledningarna (eller mestadels alla tre), men jag vet inte. Jag går på känslan av att allt kommer att ordna sig, som jag tror att jag alltid gjort. Det löser sig, right? Tills dess fortsätter jag att vara hal som en ål gällande allt som kräver saker. Det är min metod, fuck yeah.

RSS 2.0