Potato love

Hej hopp, denna studiedag har redan hunnit in på eftermiddagen och regnet står som spön i backen. Kom hem från studion för en stund sen och känner att vi fick halv-mycket uträttat idag. Jag mår skäpigt som attan och funderar på att bara gå och lägga mig och sova tills imorgon.

Om 2 veckor kommer nån étranger hit och bor hos mig, och vi ska få ett nytt kök. Om 4 veckor åker jag och Dauko till playa del Berlin for eine week. Jag längtar. På fredag har roger varit borta i 4 veckor. Oj, redan? Kate åker hem om 3 månader.

Tid är en skum sak.Blandat.

Jaha, så var jag ensam. Ingen Roger känns bara konstigt. Och kallt på natten. Och ledsamt ibland.

Gick med Dauko, Karin, Kate och Frida till lilla blå och drack varm choklad idag - mysigt! Sitter här hemma och filosoferar över vad som händer på andra sidan jorden. Ska plugga på svenskaprov om en stund, men kanske syr litegrand först. Hittade en grym klänning på röda korset häromdagen, föreställ er: Fiona i "Shrek". Typ så. Så den måste ju sys om så att det skriker om det.

Nej, har nån hört om den grymma konstutställningen som SF arrangerar i Plantis i januari? Jag blev helt överlycklig. Och på fredag är det reaggy-klubb på torget, i samband med cittaslow. Falköping kan vara bra mysigt ibland.Keeping heads above the water and feet into the shoes

RSS 2.0