Funktioner tillbaka!

Hej juhänna! *vinkar och skriker* - Vi är nu officielt grannar. Ja, det blev vi ungefär igår, när juhänna officielt hade flyttat in. Detta gjorde hon genom att koppla i sin cd-spelare och rota fram en rammenstein-cd som hon drog igång på hög volym. Stod och pratade med henne precis innan jag satte mig här. Eller, pratade och pratade förresten. Jag satt i mitt fönster och halv-skrek, och hon stod på sin balkong (ett ord som T9 på min mobil inte kan stava till) och skrek tillbaka.


Tänkte slänga in den omtalade bilden på kotten som vi träffade på under vår foto-safari häromdagen, nu när - håll i er - Min blogg fungerar igen! Here it goes.

kottepowerIdag har jag och mamma köpt kuddar och bröd. (?). Jag fick en såndär mysig kudde som är trevlig för nacken (tror jag), och två röda, fina. Jag har slitet i trädgården med far min också. Sågat och mätt och så där. Det blev ett golv. Och en pool. En jävel till pool, till och med. Jag blev smuttsig.

Var nere hos Nanna förut, lämnade plattång och blev påmind om hur lycklig barndom jag hade (av Madeliene). Hade hittat kort som jag tog med mig ner och visade. Eller, "hittat" var kanske inte rätt ord när det var kort vi precis framkallat.
Ja, det var väl på tiden, kan man tycka, att vi skulle framkalla alla våra 23 film-rullar som vi samlat på oss i vårat lilla kylskåp de senaste...ja, vad kan det ha varit? Det fanns med kort från när vi bodde i Vartofta. Jag vill ha för att jag var 9 månader när vi flyttade in till stan. Så.. Ja, ni kanske förstår själva? SÅ, just exat snabba är mina föräldrar när det gäller det mesta. Bara titta på min brors rum: det tog honom 8 år att få ett.
Satte mig förut idag och skulle börja rensa igenom korten och få in mina kort i ett foto-album, men gav upp efter en halvtimmes hårt slit och trallade ner till Nanna.

Jag lämnade plattången och kom upp med... *trumvirvel*: Maroon 5 - It won't be soon before long. Som jag har längtat! Och jag är inte så besviken på skivan som jag trodde att jag skulle vara. Jag är mer positivt överraskad.

En annan låt som har gått varmt idag är Three Doors Down - "When I'm gone". Hittade den på någon gammal skiva i morses.


Har inte varit lite bort och fram de senaste dagarna; I Torsdags var det klassfest på berget med grill, citron-ätning och barr-plockning ("Vart är skogen?" haha, Bra Erik) och slutligen sång till Bidéns gitarr-spel under ett tak i skydd från regnet. Kom hem sent och luktade rökt mat.

Bilder från detta finns hos Marty & Malin (som befinner sig på mina länkar -> se 24 Maj)

Igår var hela klassen (minus en skolkare eller två) på studiebesök i Mariestad. Först på Mariestads pappersbruk där det mest var.. tråkigt? mhm, rätt ord tror jag. Vi såg mycket papper iallafall, och sen fick vi ju fin-fina presenter när vi skulle gå (ett paket Lambi toalettpapper, hahaha). Det sistnämnda var kanske inte överdrivet smart att lägga i händerna på vår klass..
Natur-pojkarna blev glada: "WOW, det har är precis som Sagan om ringen, fast med papper!"
Vi fortsatte till Electrolux där vi mest strövade runt i kylskåps-fabriken och tyckte att vår guide var mysig. På hemvägen var det ta-mig-tusan krig. Med Lambi. Mellan.. Elias och Alex tror jag, men det var en hel del kastande åt Emma och Marias håll också, fast det var bara för att Maria var så lätt att träffa, och så fruktansvärt dålig på att kasta tillbaka. Jag tror att hon träffade taket i bussen som bäst. (grattis Maria!).

Det slutade med att Alex började blöda näseblod (säger man kanske "näs-blod?) och att Zana kläckte en kommentar som satte alla Naturare i schock. Jag trodde de skulle tåla mer än så, men nej.

Bilder från detta finns hos Malin (samma där -> 25 Maj)Det är Lördag. Men jag är inte på humör till något särskilt. Jag är glad över att det är Lördag bara. Då är det bara 7 dagar kvar tills Roger kommer hem. Men innan dess ska jag hinna med 2 prov och en inlämning + 2 läxförhör. USCHUSCHUSCH! Men det är lugnt. Jag tar det då. Jag orkar inte tänka nu riktigt. Det är mysigt att jag inte är stressad, utan mest bara.. ÄR. Jag är, och jag är, och jag är.


Kommentarer
Postat av: =)

................

2007-05-27 @ 22:38:56
URL: http://humdedum.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0