Telefonist-hagga

Det var sista gången jag ringde till Odens vårdscentral (det kommer jag säkert att få äta upp..). Otrevliga Hagga, säger jag bara. Phy-salis vad frustrerande den här dagen har varit.
Bortsett från kulturhistorian då. För en gångs skull verkar jag ha valt helt rätt sak. Jag är helt glad över den kursen. Och över Jan Wiklund (my beloved geografilärare). He makes the world go 'round, så att säga
"sluuuuta, vi blir snurriga!"
"Jag vet, men det är ju så kul."

aja

Var i Göteborg igår med Zandra (physalis-partner in crime typ). Det var en bra eftermiddag, kom hem med en Ibanez (bas) och lite kläder. Jag hittade dom på häftig-affären (wiiieee).

Nu är det fan-e-mig dusch.

Röda ränder och maxi-yatzy

Nu är det höst, det har jag bestämt. För det är sveinkallt ute och jag har fått för mig att börja använda mörka kläder all of a sudden. Hösten är bra, klädmässigt iallafall. Synd att vi aldrig fick någon sommar bara.

image68


Satt på Juhännas balkong igår kväll / natt. Det var intressant (Din mamma är intressant).
Vi hittade på en 12-minuters-lek som innehöll en massa socker, vi bakade banankola (det var ett jekla bra tag sedan du), och vi sprang två varv runt huset innan Juhänna tyckte att vi skulle leka irländsk julafton.
Sedan - det vill säga efter att Ozzy-katt-fanskapet hade skrämt slag på mig såpass att jag hade lyckats att blåsa i min inhalator - drack vi te och smakade på den halv-frusna banankolan. Godare än vanligt, faktiskt. Det kan ha varit för att vi gjorde utan resept den här gången (Jag är nog kung på improvisation).

Lite senare in på kvällen kände vi oss estetiska nog för att plocka fram gitarrerna och dissa trädgårdsmöblerna. Så det blev ett gäng filtar och några ljuslyktor, samt 4-5 rökelser på Juhännas balkonggolv, vilket var mysigt. Vad synd att Juhännas text-skrivar-cell hade slutat att fungera kvällen till ära då (höhö).Jag hittade, by the way, en så läskigt BRA affär igår, i Göteborg. Den var nästan, nästan, nästan så bra att jag började gråta. Eller något. Men jevlar!

"Jag kan inte vara mer objektiv."

Gustav Norén - vilken jäkla stjärna.

Vaknade relativt tidigt av att mamma gickimage67
förbi utanför min dörr. Vi två slog oss
ner vid tvn och zappade fram Bambi 2.
Lustigt, jag har inte ens sett Bambi 1.

Såg en bild på Sid Vicious och fick lust
att måla. Han ser liksom nästan lite..
tecknad ut. Till och från.

Vi får väl se vad jag hinner med idag för
den delen, det är mycket på gång här.
Skulle träffa Elias och Erik, men Elias
bangade. Jag får iallafall träffa allas
vår Erik (glad).

Ska dra mig uppåt stan sedan och
titta på knatte-samban. Lillebror och
kusinen ska vara med, som riddare.
(Imorgon är det vår tur)

Scooby spoonlicker slamsugning AB
fyller år idag med, sötnos. Vi ses ikväll.


Cause you've got meaah

Sitter. Väntar. Bråkar lite med hunden. Igår var vi på utomhusbio i Skara och såg Dreamgirls. Det var mysigt, men myggen var lite ettriga. Följde med ut till Roger, och insåg hur mycket jag ville krypa ner bredvid honom och pussa honom på halsen.

Vaknade sent idag med lite halv-migrän. Here we go again.

Ska in till stan om en stund, för jag och Sofie har världens bästa karnevals-outfit *höhö*. Vi får väl se vad det blir utav det, men idén är bra iallafall.

Och Biny, det här är till dig:
Nej, DU ska inte röja när de spelar Blow, utan VI ska röja. Ingen Blow utan dig.

Ge mig bröd, kvinna!

   Mest tyst och varmt nu. Det var ta-mig-tusan sommar idag, jag har gått med linne och kjol sedan i morses. Var och o-repade förut.. För Täp-R dök aldrig upp. Vi satt vackert kvar utanför lokalen på den mossiga stenmuren i kvällssolen och lyssnade till Binys gitarrspel istället. Lite som i en film.

   Morrar över det faktum att jag går på en konstig diet där jag inte får äta någonting alls. Typ. Den går mest ut på att jag ska försöka komma på vad tusan det är som jag inte tål. För nu är det jobbigt och irriterande. Det dåliga är att jag är sjukt sugen på pepparkakor, vilket är en av sakerna jag inte får röra. Synd om mig.

   Jag ska gå och lägga mig hos "den där" nu. Den som ska upp och jobba i natt. Jag är lycklig.

Aracksboll, heter det mamma.

I veckan vart jag i Strömstad, en sjukt blåsig stad, med familjen och husvagnen. Känner mig sjukt utvilad, på ett sånt där alldeles speciellt husvagns-sätt (Det är en sjukt bra säng i vår husvagn, jag skulle nog kunna sova bort ett helt dygn i den).
-- Undra hur många gånger till i den här texten jag ska lyckas att slänga in ordet "sjukt" i en mening? --
   I fredags var det Liseberg och Backyard Babies i Göteborg med my beloved Biny, Täp-R, Henke (Viktoria?) och William. Det var sjukt skoj. Jag hade ingen aning om att jag var kapabel att ens tänka tanken på att åka endel av de karuseller som den våghalsiga gruppen pojkar lurade mig till.
Backyard var bra, och rätt dragiga, och detta trots att de hade konkurrens av Stones. Inte illa. Var glad över att få ett kort möte med Roger också, samma kväll, ävemn fast jag inte varit ifrån honom mer än.. ett par dagar typ. Hur ska det gå i höst? kan man undra då. Men det löser sig nog ska jag se.

Utdrag från konversationen mellan drottning Sylvia och
prinsessan Viktoria på vägen hem från Göteborg:

Sylvia - När jag war yng, jag war väldigscht attr.. attraktiv..nånting?
Viktoria - Aracksboll, heter det mamma.

Jag gillar helgen, och jag gillar förmodligen kommande veckan. Har jag tur får jag träffa Elias (JAA!) Just det. Vi sprang på Elias i Göteborg med - som jag har längtat! Vi får väl se, det blir nog bra med det.


Jag..checkar ut nu. Ska leta efter bilder från Linas stuga. Där hade vi roligt i veckan. Hej.

RSS 2.0