Hemma efter...

...Peace and Love i Borlänge 2008, säger jag bara! Bra människor, konstant party, bäst musik!
Är inte på humör att recensera men jag nämner Billie the vision and the dancers, hoffmaestro och Kaizers orchestra. Millencolin kan också få vara med bland dem.

Bine är bra på oväntade sätt, och jag är gladglad och väldigt lycklig med minnen / upplevelser från den här festivalen. Billie the vision nämner vi igen, mest för att lyckan svämmade över i några slags glädjetårar och glädjerop resten av kvällen. AH!

Vi ses där.

Woh, Peace and Love närmar sig! Dauko var här igår och vi kollade igenom spelschema och band. Sjukt roligt med cheval. Sen var vi och handlade allt vad man nu kan behöva också. HA-HA mest. Två idioter är just vad vi är, men vi ska nog överleva, right?

Juhänna: Vart håller du hus? Din present bleknar bort i mitt fönster.

Simon: Du vet vad jag tycker om det där.

Gabbi: Jag tänker på dig.Vi slipper nog regn till helgen iallafall (thanks tv4 for answering to my prayers). Håhå alla, vi ses i Bolänge!

Först sommar.

Well. Jag fick ju jobb till sist, så det slipper jag ju oroa mig över. Ledighet i 2 veckor till först, under vilken jag ska pallra mig till Borlänge för en musikupplevelse med mina vänner. Nej men. Peace and love nu till helgen med Bine pch Dauko. Bine Dauko och Jenka satt i ett tält. En ramla ner. Sen regnade det. Yes! Jag ska skriva till tv4 och be om vackert väder innan vi åker. Och tältproblemet är löst nu också.

sms från Dauko:
"hoho olga! jag hittade ett rätt skabbigt tält hemma som vi får ta! Jag tar med mig det på måndag så kan vi bygga upp det efter mötet. Det verkar vara helt iallafall. Bonne nuit :)"

Söt!

Sa hejdå till Alexandra idag. Det sög. Jag kan inte ta avsked. Verkligen inte. Jag håller fast vid höstens reseplaner sålänge, det blir bäst så. Det känns okej då. Lite mer "på återseende" istället.

Rogers reseplaner är kanske mindre roliga för min del, men är helt klart bra. Är grymt avundsjuk och lite arg för att jag vet om att jag sitter fast här i smeten iallafall i ett år till. Men först sommar, först sommar.

RSS 2.0