Shit, it's raining

Nej, det händer inte så mycket i mitt falköpings-liv, direkt. Inte som är relevant iallafall. Ändå tycks jag stå lite mitt i regnet utan paraply och vattentäta skor. Det är surt.

Mamma-sötis kokar kaffe ute i köket, och igår var vi på Arn-filmen, hela familjen. Idag vaknade jag klockan 1 och har redan hunnit bränna över 500 spänn, iförd endast pyjamas. God damn skatteverket nästlade sig in i min brevlåda och ville ha pengar. Mamma betalade, det var lite hennes "fel" att hon hade köpt fonder till mig när jag var liten.

Fick frågan om jag njöt av mitt jullov förut.


Imorgon tar jag bussen ut till Varmnhem-ish, iallafall. Jag har ingen aning om vart jag ska gå av, men jag får väl prata med buss-killen och se om han vet. Hrm.

Jo, det var såhär..

Nej men.. Jag vet faktiskt inte för tillfället. Jag har börjat skriva och suddat ut flera gånger nu. För helt plötsligt lät allt som jag tänkte säga så fruktansvärt dumt. Nej, go' vänner, det blir inte bättre än såhär.

Har ni tur får ni reda på vad jag tänkte skriva iallafall, en annan dag.
Just nu tror jag att jag ska hålla käft.

Det är inte över än.

Den här veckan alltså.. jag säger bara det. För jag vet inte om det går, inte med allt det där som är just den här veckan. Jag säger som Gabbi: undrar hur julafton blir i år..

Jag håller modet uppe än så länge. Jag tänker inte ta ut någon "seger i förskott", fast tvärtom. (förlust i förtid?). Det är bara dumt. Jag skulle bara bli knäpp. Det är bättre att balla ur fullständigt när det händer, sen. Och jag har ju Gabbi, förstås. Kusiner är bra.

Idag sjunger vi inte Jävlaranamma.

Snarare åt motsatt håll. Jag gillar inte hur denna veckan ser ut, hitills. För allting händer på en gång, och det är frustrerande. Ingenting fungerar som det ska, för allt man gör att att vänta på någonting man inte vill ska hända och det är psykande. Och samtidigt väntar jag på bra saker också. Samtidigt. Och jag har inte tid att bli sjuk nu, för det är strax innan jul = och det är stressigt på fler än ett plan. och jag avskyr att vänta. Och jag vill ha någon lugn stans att vara, där inte någonting bekommer mig. punkt slut.
Vid närmare eftertanke har jag redan ett sånt ställe / person. Men jag är inte där just nu bara.

RSS 2.0