Surprise

Så. Nu är jag här. I Karlshamn, det vill säga. Äntligen Roger
Han hade tatuerat sig. Hur kunde jag missa det? I like it.

Har spenderat en timme på balkongen i den bränn-heta solen af Karlshamn och ska snart gå neråt vattnet och hämta Roger. Pratade med Gäbbish förut som meddelade att hon inte kommer att närvara i Tollarp på tosdag. men HEJ, det sög ju. Är lite arg för tillfället. Släktträff med okända skåningar och INGEN Gäbbish. Kul.

Uh, huvudvärk. Ska plocka bort disk och sen gå. Je besoin de l'air je crois.

Sexy enough to me

Grr, hemma igen efter gårdagens bravader - Heja mig! Jag fick skjuts av far min ut till bushen och la maison de Dauko. Alexandra, jag och Dauko fluffade till sistnämnes veranda med indiska kuddar och beaucoup de stearinljus, plus en vattenpipa. Albin, Sonja och Rasmus kom dit, och vi satt mysigt insvepta i filtar och pimplade vin och åt kakor i flera timmar. Grymt trevlig kväll, som tog en liten oväntad vändning när alla utom Albin gått hem, och Dauko låste in sig i badrummet (hon hade sina anledningar).
Jag och Albin hade rave-partaj med A-teens och teddybears sthlm och fler glas vin, tills även han var tvungen att lämna stället. Jag höll mig vaken en stund till och fick sällskap av Roger på telefon, innan jag trött och halvt berusad byggde mig en (högst provosorisk) säng  av fårfällar och flecefiltar.

Morgonkonversationen:
Jag: Åh, vad din hund är envis, den kom ju inte när jag ropade!
Dauko: Jaha, men du fick in honom till sist iallafall?
Jag: ...eer. Du tog ju in honom?
Dauko: jaha...

Vi tog en chill morgon, skrapade stearin från golvet och diskade lite, och åt en lång-frukost framför "This is England". Den kan jag rekommendera även fast den var obehaglig till och från. Uh. Djupt.

Idag är det söndag och det regnar. Snart Roger, om jag har fattat det hela rätt. Skönt.

när ringer telefonen?

"Rolig!" och "SÖT!". Bli inte förvånad om du / ni får höra något utav de två orden i en konversation med mig. Dauko har skadat mig på riktigt denna gången, nu är jag förstörd. Sitter här och väntar på att folket ska höra av sig så att jag kan jump on the moped* och åka till centrum för att möta upp henne, Johanna, Jen och Albin. Jag är grymt misstänksam mot träffpunkten, Noveau, men folket är ju alltid trevligt.

Roger kommer hem. Äntligen.


Oj. telefonen ringer NU - Im out.


*den som sett smala sussie kan ju uttala det så som jag menar iallafall


Uh.

Ooh yeah, halsfluss here we go! Kan inte sluta frysa, kan inte sluta vara öm över hela min kropp, kan inte sluta ha ont när jag försöker svälja OCH kan inte sluta ha ont i min nacke. Det är något fel på den. KAN däremot få ned febern genom att knapra alvedon (redan gjort).

"Det är önske-musik här i Vinyl 105" och jag sitter inomhus och missar en solskens-dag. Har grävt mig fram ur berget av duntäcken och flece-filtar, och nu mår jag bara konstigt. Jag vill bara en massa saker.

Soliga dagar

Här sitter jag och luktar milk and honey efter en joggingrunda och en lång-tur på cykeln. Ja, jag luktar ju inte så pga jogging och cykling, men efter den välbehövda duschen som jag unnade mig alldeles nyss.
   I övrigt har min helg varit en av de bättre jag haft på en bra stund. Roligaste var nog när jag var ute hos Dauko i Broddertorp och klättrade i träd och hade mys-picknick i en häst-hage (utan hästar då, givetvis).
Nu står pappa i köket och gör peking-anka på kyckling (=peking-kyckling?) och solen skiner. Jag och mamma ska äta glass ute i trädgården efter maten, för jösses, det är varma vindar!

Det här är ju kul och bra och all that, men jag borde verkligen göra andra, mer relevanta saker. Som att plugga till exempel? Uh. Det går ju ann när man inte har något för sig menar jag. Vaknade dessutom i morses och fick panik - ge mig Roger. Det blir bra sen, snart. Snart.


TAF ikväll.

Jennifer skämmer ut sig inför lillebrors fröken Kajs:
- Mamma, lägg ner löken, det är KAOS (Kajs) i telefonen.

What a wonderful när Christoffer Hiding ansluter sig till skolkören. Jag bara älskar känslan av vårkonserten även i år! Nedrans alla er som inte såg oss.
Den här dagen har gått snabbt och varit lite av en besvikelse. Vaknade med schyssta lockar i morses och fick lite film-feeling. Yehyeh, de åker om en stund, ska snart in i duschen. Anyhow. När halva dagen hade gått insåg jag att det inte var den 24:e idag, som jag hade gått runt och trott hela dagen, och sen också, efter en stund, att det heller inte var tisdag.

SUCK.

Kom hem från skolan runt 5, trött och utsliten i stämbanden. Ann-britt krävde ett rep med f-ensemblen inför konserten på lördag, trots vår insats igår. Jag trodde klockan var 6 när Roger sa att hon var 8. jag blev arg. jag missade dagen - igen.Lost at sea, baby it's you and me - right?

Speaking to you.

I natt var.. tack. jag har nog aldrig kännt mig så nära och så långt bort från någon samtidigt någon gång förut. Jag låg klarvaken länge efter att jag lagt på och tänkte. BRA-tänkte.

Cause you stand here with me
(saker man sjunger om..)


Det var bara det.

Så nära ligger sömnen

Speak your mind and you'll be heard.

Ingen Bine, och heller inte nån Dauko. Ingen Roger. Usch, dålig dag. Lite Jonas&Johanna* dock, det var trevligt. Jag cyklade mig upp till Karlebygatan 4c vid 6-tiden, och återvände sedan 4 timmar efter hemmåt, efter 4 (eller 5?) avsnitt Dexter. Roger hade rätt, den var sjukt häftig. Mysig till och med.

Kaninteslutasjungapå 
ooo baby here I am, signed sealed delivered, I'm yours! (YEEeeaahä)

Jag fryser och vill en massa saker. Min näsa är kall. Jag vill somna bredvid Roger.

*de sitter ju typ ihop annars, så varför inte i text?

Ge mig

Mina öron gör ont, för det blåser ute. Jag dricker te. Jag har inte konstaterat vad jag ska ta mig för idag ännu, men jag hoppas på något/någon bra. Idag är det relativt lugnt med pluggandet tack vare min sjukt bra 3-dagarsinsats. Jag borde få applåder. Dauko svarar inte när jag ringer och vill saker - det suger ju. Jag vill sy, men pappa påstår att symaskinen är sönder. Jag får hitta på något annat.


image82

Simkunnighet

Har du någonsin haft en knut i magen? På ett sådär obehagligt vis, för att någonting är fel. Så vaknade jag idag och mådde. Jag borde skjutas och skärpa till mig med det här. Jag saknar Roger. Jävel.

Men hallå. Jag ska ge mig själv cred för helgen som precis passerat - som jag har pluggat. Ingen kan säga något annat den här gången. Sen har jag varit duktig i köket också, och exprimenterat med ny mat, med ett jävulskt bra resultat. Heja mig!

Det blev linssoppa som till och med min trotsiga mamma berömde, med potatis, lök, tomater och vitlök, tillsammans med matmuffins med solrostorkade tomater och basilika. Till efterrätt drack vi banan/jordgubb/blåbärs-smoothie och åt choklad.
Sen gjorde jag en grönsakspaj igår också, som fick plenty of beröm från min pappa.

Jag fick panik igår och Roger gjorde mig lugn över telefonen. Jag är ju helt dålig utan honom. Kommer han hem den 5:e? Då är det 60 dagar tills vi ses. Igår var det tydligen 66 dagar tills vi har varit tillsammans i 2 år. Och igår, den 6:e alltså, så hade vi också varit tillsammans i 666 dagar. Roger tyckte att vi skulle fira.

Jag har verkligen ont i magen. Jag har ett moln av ilska i bröstkorgen. Jag har en konstig tankebana. Jag känner mig allmänt illamående och jag vill bara inte. Ge mig lite lugn och ro, någon som har det till övers.

Jag köpte en ring till min navel häromdagen. Jag gillar den bara mer och mer varje dag. Bild is coming up, den är en riktigt pärla (inte bokstavsligt talat nu).


Försök, försök, försök, försök.

Efter att Estelle och kompani reste hem igår kväll, är livet tillbaka till det normala igen. Snälla Jennifer, försök, försök, försök, försök att dra nytta av situationen nu, för en gångs skull. Prioritera som du borde, och ställa saker till rätta medans du har chansen.

Här är problemet: Mina prioriteringar. Jag är förmodligen precis så naiv som min mamma påstår, och jag är värdelös på att prioritera som det förväntas av mig. Det var annorlunda förut. Mina prioriteringar har gått från framtid till nutid på nolltid. Men.. Jag tycker att det låter vettigt. Jag vill ju må bra nu, och inte sen. Sålänge jag lever i nuet och mår bra, så ger jag katten i framtiden. Vad spelar den för roll? Tänker man dessutom logiskt nu, så kommer jag alltid att må bra. Konsekvenserna av själviskt handlande som det här får man ta antar jag, vare sig man vill eller inte (jag vill inte).

Mina blommor i fönstret är döda och måste snart slängas, precis som min föredetta mini-palm. Suck. Jag är visst inget vidare bra på blomsterskötsel heller. Ge mig något slags medel och få mig att fatta galoppen. Ge mig något som får mig att glömma.

Jag behöver något. Någon. Nej fel. Roger fångar mig när jag inte kan stå på benen. Jag saknar honom. En liten fågel viskade om 8 veckors väntan. Det är långt tid kvar till ljuva dagar. Han kommer att vara långhårig då. Det leendet som säger allt och ingenting, och de ärligaste ögonen. Som knivhugg att tänka på, som lugn att fly till.

Panik. Litegrand. Ganska mycket.


RSS 2.0