glada tisdagar

I know the distance is a factor
but I stretch as often as I can
my goal's to reach your hands any day now

Maria Mena är förmodligen min största musik-drog just nu. Tack vare Nanna, tack tack.
Idag är en glad-tisdag. Började dagen med en kaffe i kafeterian med Elina innan lektionen började, och fortsatte med ett oförberett prov i franska. "Helvete...!" var ungefär det första jag tänkte (jag avskyr franska), men sedan tog jag mig helt enkelt på nästippen och mumlade "tut" och tog mig igenom det provet också. Kände mig ambitiös för första gången på länge att faktiskt göra någonting. Vi hade bara 2 lektioner sen, men ändå.
Kom hem och var på lika gott humör, tog mig en promenad med lillebror ner till affären. Rev mig på en Ica-kasse på vägen hem (va?).

Klippte lugg häromdagen då. Kände mig lite som en "wannabe-Hillary-Duff-hej-glitter-tjej" (uscchhh!) en stund där, men ändrade mig sen. rätt bra blev det väl?


senare.

Är irriterad, och räknar till 10. Tråkigt när någon går inte för att förstöra ens dag, och sen lyckas med det. Jag måste gå in, ställa mig i duschen och låta lite ilska rinna av, skulle jag tro. Så blir det. När jag kommer ut är jag kanske lite gladare. Det är tur att det finns bra människor.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0