moulin

*öppnar kylskåpet för att ta ut mjölken. Upptäcker att den vanliga mjölken är slut, så tar fram den laktosfria istället*

Juhänna: "Jaha..Är du Laktos-in-sexuell?"

Juhänna fyllde år igår då. Vi åt Pannkakor och glass med popcorn samtidigt som vi såg på Moulin Rouge, sedan gick vi ut på en galen foto-safari strax utanför huset. Vi träffade en igelkott som mer än gärna poserade framför kameran. Det hann inte gå en lång stund innan jag hade lyckats blöta ner mina byxor genom att klättra i en massa nät, såpass mycket att jag inte vill ha dem på mig längre.
Med tanke på hur nära hemmet vi var, gick jag in och bytte byxor. Olyckligtvis tog jag ett par väldigt tajta jeans, som sprack upp över hela insidan på benet efter ca 10 minuter. Jaja, jag är inte bitter, så att säga. Faktum är, att denna veckan har jag varit på ett godare humör än på länge, och på något vänster känns det som om en sten har lyfts ifrån bröstet på mig.

Har du någonsin haft en dagbok? Inte en allmän blogg utan, ja. En dagbok. Ingen vet vad som står i den, bara du. Jag har, har alltid haft. Någon tröst måste man få ha i vår värld när det känns..Ja, hur känns det? Bra, dåligt, trött, ledsamt, ensamt, förvirrat, överlyckligt, panikslaget, kärleksfullt, ömt, skadat, livat, trasigt, lyckat, glömskt, nytt, fantastiskt, besviket, spralligt, nervöst, tankspritt, dumt, galet, ansträngande, frustrarande, irriterande, underbart, längtansfullt, skönt, viktigt, lättande..Jag kan hålla på i en evighet, men det tjänar ingenting till.
Jag vet vart jag har min bok. Han finns 28 mil bort, och har förmodligen sjukt långt hår just nu, som jag bara vill dra mina fingrar igenom. 10 dagar till, sen jävlar.

Du är min bok.


----------------------


Friluftsdag, och vi var inte på g för att anstränga oss. Jag, Bidén och Erik cyklade till Willy's och inhandlade en vetelängd samt en flädercider, och trampade sedan vidare ut till kolonin, där vi tog en fika för att sedan somna i solen (Okej, jag och Bidén kanske inte gjore det, men ändå). Vi cyklade tillbaka till stan och jag var hemma redan vid halv 12. Det var en sjukt bra start på dagen. Drog på mig en stor t-shirt och ett par leggins - förmodligen det skönaste plagget jag vet - och satte mig i en fåtölj ute i trädgården med en bok. Tyvärr blåser det som katten där, så efter att ha läst ut bokens sista 100 sidor gick jag in igen, till värmen. Satt en stund och tittade på mina igelkotts-bilder och tyckte om dom. Pappa kom hem och håller på med mat - jag är hungrig. Ska hitta något vettigare än datorn att fördriva min tid med nu, bror min vill spela dator-spel.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0