Trött

Goddag. Som jag säkert har sagt 200 gånger sedan igår. Igår var skoj då, men jag är trött som en gnu för tillfället. 25 timmar i sträck lyckades jag hålla mig vaken, innan jag gick och lade mig i en och en halv timme. Nu är jag fitt-for-fight igen, det kan du ge dig på! Hade varit i Ullared på dagen, så jag ville mest sova när jag kom ut till friggeråker. 12 timmar senare tog festen slut för min del. Då hade jag hunnit att ramla på en åker och skrapa upp knät, fått ett blåmärke på höften samt förstört mina leggins. Wie, fler roliga kvällar åt folket, och mindre historia-arbete. Vill allra helst bara gå ut och lägga mig i solen en stund, men det finns ingen tid. Ska skriva den här skiten innan jag gör något annat. ("något annat" i det här fallet = sova).

*halv-somnar på tangentbordet*

Jag pratade med Roger förut. Han är fin, jag saknar honom. Just nu helt jätte-mycket. Jag hade så gärna velat lägga mig i soffan och se en film tillsammans med honom nu, men. Hrm. Jag får helt enkelt vänta. Som jag tänker vänta.


Makes Me Wonder *hjärta*. Det är nog så O-Maroon 5 som det kan vara, vilket är kasst. Men låten är bra. Kanske rresten av skivan också för den delen. Men still: det är inte Maroon. Inte riktigt.Goderafton, goderafton
både herre och fru
vi önskar eder alla en fröjdesfull PÅSK

Jösses amalia.
"Du, det är nog en häst som står utanför dörren och gråter."
"Kanske en häst-scout?"
"Ja, precis. Han gråter för att.. ingen vill öppna dörren klocken 5 på morgonen och köpa kakor."

Lisa goes stångad av ett korv-bröd.
"Åhh...korv!"
"Va?"
"Ja, du vet hon den där elaka tanten i Emil i lönneberga som bor på fattighemmet. Som ramlar ner i varg-fällan. Vad heter hon nu igen? A...A..A-nånting?"
"Abedissan?"
"Nej! Krösa-maja? ...Nej, det är inte hon."
"A...Ab..Abdulla?"
"Majsan kanske?"
*lite senare*
"Men, vad heter hon nu då, den där tanten i Emil? Aïssa vet du?"
"Var det inte Kråke-maja?"
"Jag vet! Jag vet! Komondoran!"


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0