hallelålulja!

   Usch. Jag fryser så att min kropp snart stänger ner versamheten för säsongen. Det har varit en lång dag, på både gott och ont. Den började med de ljuva tonerna av ett ettrigt gökur på Rogers telefon kl halv 7. Eller, de var inte så ljuva ändå kanske, för jag vill ha för att jag tog spjärn med fötter och armar mot väggen för att ha kraft nog att putta ur Roger ur sängen så att han kunde stänga av väckarklocksjäveln så att jag kunde få somna om.
   Klädde på mig, åt frukost och åkte in till stan och skolan. Kvart i åtta befann jag mig på plats och redo för ett engelskaprov.

   Trodde jag då.. 5 över åtta hade jag redan hunnit få ett antal frågetecken innanför pannbenet, då det varken skymtades lärare eller klasskamrater. Jag undrade för en kort sekund om alla hade gått och dött av pest eller liknande i helgen, men ratade ganska snabbt den idén.
   Ute i korridoren, på golvet (som alltid), satt Dauko. Efter att jag hade berättat för henne om min panik över min borttappade klass informerade hon mig snällt om att det minsann var karaktäsämnesvecka denna veckan, och att lektionerna inte hade börjat än. Jag lunkade iväg till schemaläggarN och konstaterade att jag skulle ha kultur större delen av dagen. Och veckan. JAAAAAAAAA! Det är så otroligt skönt!

   Fyra kulturlektioner och en geografilektion senare sprang jag och Zandra bort till F-huset i snöstormen. Två låste dörrar fick vi dra i innan vi tillslut blev insläppta av någon i en tredje. Lite Hallelulja-kör var väl kanskeinte just vad jag kände för idag, men vafan.
   Nu var klockan halv 5, och jag pölsade snällt upp till Nordic club för att ha ett 7 minuter långt samtal om någonting jag knappt har hunnit med att göra ändå (Träna, of course). Ringde pappa och lyckades få honom att komma upp och hämta mig, så att jag skulle slippa gå hem i snålblåsten. problemet var, att när pappa väl kom fram, så var klockan såpass mycket att han inte hade tid att köra hem mig, utan jag fick helt enkelt följa med ut till Åsarp och hämta mamma på jobbet. "tjooo-hoo!" Kände jag INTE då.

   Halv 7 var jag hemma - woohoo! Nu är hon nearly halv 8, och jag har slösat bort snart en timme framför datorn. Mordi och fardi gör omeletti ute i köki. Snart blir det Mati!


Ursäkta mina dåliga försök till islädska, men "hesti" är en förbannat bra ord! Jag har, på tal om häftiga språk, lärt mig att säga ett tyskt ord idag. Det är jag banne mig stolt över! jag hade nog skrivit ner det här, mo jag hade vetat hur det stavas. Jag kan skriva det i ljudskrift, typ. here it goes: Kletfaisluss!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0