Simkunnighet

Har du någonsin haft en knut i magen? På ett sådär obehagligt vis, för att någonting är fel. Så vaknade jag idag och mådde. Jag borde skjutas och skärpa till mig med det här. Jag saknar Roger. Jävel.

Men hallå. Jag ska ge mig själv cred för helgen som precis passerat - som jag har pluggat. Ingen kan säga något annat den här gången. Sen har jag varit duktig i köket också, och exprimenterat med ny mat, med ett jävulskt bra resultat. Heja mig!

Det blev linssoppa som till och med min trotsiga mamma berömde, med potatis, lök, tomater och vitlök, tillsammans med matmuffins med solrostorkade tomater och basilika. Till efterrätt drack vi banan/jordgubb/blåbärs-smoothie och åt choklad.
Sen gjorde jag en grönsakspaj igår också, som fick plenty of beröm från min pappa.

Jag fick panik igår och Roger gjorde mig lugn över telefonen. Jag är ju helt dålig utan honom. Kommer han hem den 5:e? Då är det 60 dagar tills vi ses. Igår var det tydligen 66 dagar tills vi har varit tillsammans i 2 år. Och igår, den 6:e alltså, så hade vi också varit tillsammans i 666 dagar. Roger tyckte att vi skulle fira.

Jag har verkligen ont i magen. Jag har ett moln av ilska i bröstkorgen. Jag har en konstig tankebana. Jag känner mig allmänt illamående och jag vill bara inte. Ge mig lite lugn och ro, någon som har det till övers.

Jag köpte en ring till min navel häromdagen. Jag gillar den bara mer och mer varje dag. Bild is coming up, den är en riktigt pärla (inte bokstavsligt talat nu).


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0