Sjuk.

Kall. Varm. Kall. Varm. Just nu varm. Äckligt, jobbigt varm, ungefär som om jag hade suttit i en bastu. Jag har feber och mår skräpigt. Jag är helt utmattad i min kropp, och det känns som om jag sprungit minst två mil. Och jag hostar. Att vara sjuk is the shit, right?

Förlåt, ska inte klaga. Jag har ju sluppit all sorts kräksjuka iallafall. Jag har legat och sovit sen jag kom hem förut. Skulle gått till simskolan med Nibar, men fick låta bli. Jag underskattade nog min sjuka sida när jag gick till skolan i morses.
Gick med mys-klassen och skulle äta semla efter matteprovet. Det slutade med att jag åt winerbröd istället (synd bara att jag inte känner någon smak för tillfället).
Kom hem och såg att jag hade fått min skjorta som jag köpt på tradera. Blev glad, men orkade inte prova den. Ska göra det sen. Sen hade mina och mammas grejer från yves rocher kommit också. Blev väl nöjd, I guess, men mådde mest jättedåligt när jag skulle lukta på parfymer och prova läppstift. Jag får nog ta mig en titt på dem igen imorgon.

Nu vill jag ha lördag.

Kommentarer
Postat av: Anonym

alltså .
ville verkligen hängt med er och käkat semla
men det gick ju inte
sköt om dig nu jennifer och bli inte sjukt under lovet
:* puss

2008-02-11 @ 12:07:05
URL: http://malinstavander.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0