Vel-sjukan

Herre jösses, jag är ju, som det numera heter, precis kass - ÅH!
Idag är en dag som jag hade bestämt mig för att ta tillvara på ordentligt. Städa mitt rum, kanske hinna med att skissa på något nytt sy-projekt. Well. Jag sitter mitt i smeten på mitt golv, och har inte lust till att plocka av mitt skrivbord. Jag borde verkligen, det ser helt stökigt ut.
Jag och mamma åkte upp till shell förut och fikade med pappa, Danne och självaste Lasse Lejonkung (pappas vänner).  Tanken slog mig nu att det är fredag idag, och att jag är rastlös som.. ja. alltid. Har spenderat större delen av veckan ute i Marka, och nu är jag helt enkelt så torr att jag inte har fantasi nog att komma på vad jag ska hitta på förutom det. Klockan är för jössenam redan kvart över sju, så min dag är väl pretty mush över nu. Ska ju upp och jobba om 7 timmar. Känns jobbigt att jag är för korkad för att fatta att jag faktiskt har ca 5 timmar kvar på kvällen innan sänggång.

Jag måste göra någonting kreativt innan jag blir galen. Måla, sy, skriva, fota, spela, filma? Vad som, bara det är något. Jag har ju möjlighet till iallafall hälften av alternativen. Synd bara att jag är för velig (och torr) för att komma på vad jag vill bara. Suck. Precis kass - ÅH.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0