Grattis Dauko!

Det står "betald" på min underarm som en följd av gårdagen. Vi var på 1000-volt och såg Hell n Diesel och jag kände mig tillbaka i 2006. Det var verkligen längesen jag såg dem. Jösses. Kände mig lite vilsen och pratade gammalt med Jesper på vägen hem. Han fick mig att skratta in a Jesper-way, som alltid.

Solen skiner fantastiskt mycket den här veckan, och jag har hört att det ska bli varmare. Hurra för varmare! Hurra för nya idéer som kommer med solen. Jag ska sy, snart. Jag hoppas på i helgen, men jag misstänker att jag har annat som går före då, med tanke på hur mycket jag har bort-prioriterat den här veckan med vädret som ursäkt.

Grann-töserna spelade "upp och hoppa" när de hoppade studsmatta i solen, och jag och pappa bakade en rabarberpaj. Jag gick ut och sprang en stund, och tog en dusch. Vi gick ut i trädgården för en sen eftermiddagsfika och jag tog kort på vår låne-kanin (fasters). Hoppade studsmatta en kort sväng innan jag gick upp för att vänta på att mamma ska komma hem från vårruset i Värnersborg. Jag vill att hon ska godkänna en lapp för musikprofilen på skolan. Får jag som jag vill så kan nästa år bli häftigt.


Grattis Dauko som fyller 18 idag! Bäst var hennes skrattanfall när hon öppnade min present.

Kommentarer
Postat av: dauko

hej!

åh vilken söt liten wegblogg jag hittade. ^^

det är ju jättekul att läsa om ditt liv/dina tankar här. sympesympa!

puss, eller som man säger på tyska: KUSSI!

<3

/dauko

2008-06-01 @ 11:17:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0